Disney plus nieuws en geruchten van afgelopen week

Het was voor Disney weer een positieve week. Disney Plus is uitgebracht in Australië, New Zeeland en Porto Rico. Tevens is Frozen 2 is een doorslaand succes en heeft in 1 weekend al bijna meer opgeleverd als Dumbo. Toch was er ook weer genoeg te melden op het Disney plus front bekijk hieronder de samenvatting.

Ook deze week waren er weer veel geruchten over nieuwe shows en series. Het probleem is wel dat niet altijd duidelijk is of deze ook naar Nederland komen.

Star Wars gerucht

Het eerste gerucht komt van Star Wars Unity. Bob Iger heeft namelijk aangegeven dat er meerdere Star Wars shows in ontwikkeling zijn buiten degene die al bekend waren gemaakt op D23. Eén van die series in ontwikkeling zal gaan over het strip karakter Doctor Aphra. Ze is een soort van Indiana Jones in het Star Wars universum. Ooit heeft ze gewerkt voor Darth Vader maar nu werkt ze voor haarzelf samen met 2 killer droids.

Pick Of The Litter

Disney heeft voor de VS aangekondigd dat op 20 december er een nieuwe serie aan Disney+ wordt toegevoegd namelijk “Pick Of The Litter”. In de serie worden 6 honden gevolgd die worden opgeleid tot blinde geleide honden.

Disney Channel series

Via twitter kondigde Disney aan dat Disney’s American Dragon: Jake Long naar disney plus zal komen. De serie uit 2005 volgt de jonge Jake Long die de mogelijkheid heeft om in een draak te veranderen. Als draak beschermt hij andere mythische wezens die hier op aarde rond lopen.

Ook kondigde Disney via twitter aan dat de animatie serie “The Weekenders” naar Disney+ zal komen. Deze serie volgt 4 goede vrienden die van alles beleven in het weekend. Als laatst werd ook “Cory In The House” aangekondigd via twitter. Deze serie is een spin off van That’s so Raven en gaat over het leven van Cory en Victor Baxter en hun leven in het Witte huis.

Als laatst werd bekend gemaakt dat ook Gordo zich bij de cast zal voegen van de nieuwe Lizzie McGuire serie. Het was al bekend dat de gehele familie McGuire haar opwachting zou maken.

Trailers