Nieuws en geruchten van de Week

Er zijn iedere week veel geruchten, afbeeldingen trailers en andere nieuwtjes. In dit segment doen we een samenvatting van alles dat deze week is langsgekomen.

The Mandalorian

EW had deze week het voorrecht om meer informatie te geven over Star Wars The Mandalorian. De serie speelt zich af tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens. De bounty hunters proberen hun plek te vinden in het nieuwe universum. De setting is te vergelijken met na de val van Rome of het wilde westen. Bekijk hieronder enkele foto’s.

The Owl House

Disney channel krijgt een nieuwe serie met de naam “The Owl House“. De serie volgt de tiener Luz die via een portal in een magisch rijk terecht komt. Verwacht wordt dat deze serie in 2020 op disney-channel komt en daarna ook zijn weg zal maken op Disney+

Disney’s World of English

Thedisinsider had de scoop dat er een nieuwe serie in 2020 naar Disney+ komt. Disney’s World of English is voor kinderen tussen 0-7 jaar en gaat over Stephen die de leider is van een circus als ook een goochelaar. Het doel van de serie is om kinderen engels te leren en is vooral bekend in Azië.

Maleficent: Mistress of evil

Maleficent komt bijna in de bioscoop dus Disney is deze week begonnen met het promoten van de film. Zo is er een introductie filmpje online gezet en zijn er posters vrijgegeven. Bekijk ze hieronder.

Youtube

We hebben nu ook een nieuw youtube kanaal en is te vinden op https://www.youtube.com/channel/UCujjigtkjsoLBp7mnB3Y-kw. We willen hierop oude trailers en promo’s plaatsen bekijk hieronder bijvoorbeeld de komische trailer voor Lilo en Stitch.