Hoe populair is Disney+ eigenlijk

Vorige week was de D23 Expo en we kregen veel nieuws over Disney+. Het was tevens de eerste mogelijkheid om je op Disney+ in te schrijven. Disney had dan speciaal op de beursvloer verschillende inschrijf stations geplaatst waar mensen zich konden aanmelden. De deal betaal voor 2 jaar en krijg het 3e jaar gratis de kosten zouden dan onder de $4 per maand uitkomen. Tevens kregen ze een founders pin.

Dat veel mensen zich op de Expo zouden inschrijven was niet verwonderlijk. We hebben het hier over Disney fans die zelfs uren in de rij stonden om merchandise te kopen. De meldingen van lange rijen voor inschrijven zijn gemaakt door zowel de media als ook van mensen die aanwezig waren.

Vervolgens ging de actie online door op de D23 website. Toen hierop gewezen werd door grote websites zoals CNET.com kwamen zoveel mensen naar de website om zich in te schrijven dat de website onderuit ging.

Op social media zijn ook honderden berichten te vinden van mensen die zich hebben ingeschreven en foto’s van hun bevestigingen of pins laten zien als bewijs. Het bijzondere aan dit alles is dat er alleen nog maar demo’s, trailers en presentaties getoond zijn en dat pas over 2,5 maand het publiek er mee aan de gang kan gaan.

UBS Onderzoek

Begin van deze maand was er een onderzoek gedaan onder 1000 Amerikanen met de vraag of ze zich zouden inschrijven voor Disney+. 43% gaf hierin aan dat ze zich waarschijnlijk gaan inschrijven voor Disney+. Dat ligt zelfs boven de cijfers van Disney want zij gingen uit van 20-30% van de huishoudens met een breedband connectie. Tevens had het onderzoek plaatsgevonden voor al het nieuws over Disney+ vanuit de D23.

Conclusie

De conclusie die we dan ook kunnen trekken dat Disney+ nu al extreem populair is. Laten wij hopen dat ook wij snel een mooi actie krijgen om ons in te schrijven voor 12 november. Want wie wil dit nu niet voor max 6,99 per maand?

  • Gratis 4K ondersteuning
  • Tot 4 accounts
  • Ongelimiteerd aantal downloads tot 10 apparaten
  • Volledige Disney en Star Wars collectie
  • Marvel en National Geographic films en series