Wat hebben we geleerd over Disney bij het Disney+ panel

Het lange opblijven was niet voor niks, tijdens het Disney+ panel zijn we heel wat te weten gekomen over wat we kunnen verwachten van het aanbod op Disney+.

Daar is die dan de lang verwachte trailer van de Live action film Lady and the Tramp, alleen exclusief voor Disney+.

Naast Lady and the Tramp is de volgende Disney+ Original film Tongo: The Untold True Story. Deze film gaat over een schattige gekke pup die traint om een slee hond te worden in Alaska.

Nog een nieuwe Disney+ Original film is Star Girl. Gebaseerd op het boek geschreven door Jerry Spinelli. De film zou gaan over het belang van jezelf blijven, zoals de hoofdrol speler Leo, gespeeld door Graham Verchere en medespeler Grace VanderWaal.

Timmy Failure: Mistakes Were Made is ook een Disney+ Original film. Op school moet Timmy een hamster verzorgen die dood blijkt te zijn. Wat gaat Timmy doen, een onderzoek starten naar de dood van de Hamster.

Al eerder vandaag kwam Disney+ naar buiten met een poster voor een Disney+ Original kerst film, Noelle, maar nu kunnen we ook van de trailer genieten.

Naast dat het aanbod van  Disney+ bestaat uit Original series en films. Bevat Disney+ het volledige Pixar aanbod, zowel films en series van Star Wars en Marvel en alle Walt Disney Animation films uit de kluis.

Er komen meer dan 5000 afleveringen van series zoals Ducktales, Descendants, Hannah Montana en Mickey Mouse clubhouse.

Maar dat niet alleen, ook komt er een film uit van de zeer populaire serie Phinas and Ferb: Candace against the Universe.

Nog een nieuwtje, Lizzie McGuire komt terug met een nieuwe serie van de originele maker en de originele Lizzie gespeeld door Hilary Duff. Ze zegt hier het volgende hierover:

‘’Lizzie is ouder, wijzer, en heeft een groter budget voor schoenen, wat erg leuk is. Ze heeft haar droom baan, werkend voor een New Yorkse Stylist, en lijdt het perfecte leven.’’

Encore! Is een serie die wordt  geproduceerd en gepresenteerd door Kristen Bell, waarin ze mensen volgt die hun Middelbare school Musical over willen doen. Zie de trailer hieronder

En als laatste maar zeker niet de minste komt Disney+ met een Muppet serie, met korte wilde en grappige verhalen met sommige nieuwe vrienden, zoals Kermit zelf aan geeft.

Maar dit is nog niet alles, houd het nieuws goed in de gaten, want er komen nog wat verassingen aan…