Aanbod aanpassingen van Disney+

Aankomende dinsdag kunnen we Brave voor de eerste keer kijken op Disney plus. Maar we hebben deze week wat films en series erbij gekregen en ook weer verloren.

Captain Marvel

Captain Marvel één van de topfilms die dit jaar in de bioscoop te zien was. En wereldwijd ook meer dan een Miljard heeft opgebracht voor Marvel en Disney. Het vertelt het verhaal van de superheld in de jaren 90 en hoe zij er mede voor verantwoordelijk is dat The Avengers zijn opgericht.

Kingdom of the White Wolf

Van National Geographic kregen we er een documentaire serie erbij van 3 afleveringen. Een onderzoeker gaat naar de Noordpool om ons een mooi beeld te geven in het leven van de Witte wolven.

Wizards of Waverly Place

Een film van de disney-channel serie Wizards of Waverly Place. Veel kennen de serie nog wel met Selena Gomez in de hoofdrol. In deze film wil de familie graag op vakantie maar een vloek zorgt voor problemen.

Tijdelijk niet beschikbaar

Melde we vorige week nog dat er verschillende films waren toegevoegd. Deze week hebben we de meeste ook weer verloren. Namelijk de films Winnie de Poeh’s lolifanten film, De reddertjes in kangeroeland en Mcfarland USA. Waarschijnlijk kunnen we deze films op 12 November als nog bekijken.

Ook hadden we deze week tijdelijk enkele afleveringen te zien van the simpsons en Evermoor. Ook deze series zijn ondertussen niet meer beschikbaar.