Nieuws en geruchten van de Week

Het was een rustig weekje wat nieuws betreft toch kregen we er weer 2 nieuwe trailers bij.

Nederland gek op gratis Disney+

In het begin van de week kwamen we te horen dat 8% van de huishoudens of zo ongeveer 500.000 Nederlanders zich hadden ingeschreven op Disney+. Dat is redelijk veel als je dat vergelijkt met Netflix die vorig jaar maar 300.000 nieuwe abonnees wist te winnen er 3 miljoen heeft. Aan de andere kant wij Nederlanders houden wel van iets dat gratis is.

Nieuw aanbod

Vanaf zondag is Captain Marvel te zien op Disney plus en morgen kunnen we Brave verwachten in het aanbod. Jammer genoeg verloren we deze week ook 3 films.

We kregen ook de bevestiging dat de series 101 Dalmatian Street & The Legend Of The Three Caballeros vanaf 12 November in de Verenigde Staten te zien zal zijn. Onze verwachting is dat dit ook voor Nederland het geval zal zijn. Als laatst ontvingen we het nieuws dat vanaf 2020 de serie Fairy Tale Weddings alleen op Disney plus te zien zal zijn en ontvingen we een nieuwe poster voor Encore.

Trailers

Als laatst ontvingen we deze week 2 trailers. De eerste voor de Film Onward van Pixar en de tweede voor Jungle Cruise. Beide films kunnen we verwachten op Disney plus in 2021.