Nieuwe info over Star Wars serie The Mandalorian

De eerste originele Disney+ serie van Star Wars is The Mandalorian. In een interview van de hollywoodreporter vertelt Jon Favreau (executive producer en schrijver) over The Mandalorian.

Zo vertelt hij onder andere dat er veel technologie / CGI gaat worden gebruikt in de Mandalorian. Iets waar de meeste fans niet gelijk warm van zullen worden. Zo zegt hij het volgende:

The Mandalorian, waar we game engine technology, virtueel camera werk en virtuele productie gebruiken die we hebben ontwikkeld voor de Lion King, de leringen die we daar hebben opgedaan kunnen we nu toepassen om een project te ontwerpen waar we virtuele sets en virtuele set extensies met gebruik van real-time rendering, dat is iets waar mensen over praten maar wij zijn de eerste die het ook werkelijk toepassen voor productie

Jon Favreau

Hoewel dit inderdaad klinkt als de beelden die we kennen van de Prequeels zijn we echter wel jaren verder. Degene die The Lion King hebben gezien kunnen inderdaad bevestigen dat de beelden indrukwekkend zijn dus nu kun we ons laten fascineren.

Wat echter goed is om te horen is dat hij probeert om de look en feal te behouden van de eerste originele film. Zo stelde hij zich de vragen Hoe is het op Tatooine? wat was er gaande in de kantine? en dat hij gefascineerd is voor een donkerder, gekker zijde zeg maar het Mad Max van Star Wars.

Tevens geeft hij aan dat het hem zo bezig hield dat hij al 4 afleveringen had geschreven en daarmee naar Disney is gegaan. De enige afspraak, hij zal het alleen produceren als het op zijn manier is.