Nieuws van de week

In een week waarin Frozen 2 voor de derde week op rij op nummer 1 staat. The Mandalorian de meest gewilde serie op de wereld is en Disney plus de nummer 1 app is in de VS, Canada en Australië. Is er nog veel meer gebeurd hieronder wat je hebt gemist.

Star wars

Van Star Wars kwam het nieuws dat er een nieuwe spelletjes show in de maak is met de naam “Jedi Temple Challange”. Het is een spelshow die gehost wordt door de acteur die Jar Jar heeft ingesproken. In de show moeten verschillende jongere deelnemers het tegen mekaar opnemen om te laten zien dat ze het in zich hebben om een echte Jedi te zijn. Volgend jaar kunnen we de spelshow verwachten.

De cast van Star Wars Rise of Skywalker heeft in intervieuws slecht nieuws voor Disney Plus fans. Ze lieten namelijk optekenen geen zin te hebben om in een Disney plus serie te gaan spelen.

Aladdin

Als je de live-action film Aladdin hebt gekeken dan herinner je je misschien nog prins Anders. De prins die met zijn grote kanon prinses Jasmin probeerde te imponeren krijgt nu zijn eigen film. Deze film komt naast de vervolgfilm die ook in de maak is.

Free Guy

20th Century Fox heeft de eerste informatie vrijgegeven over de nieuwe film Nice Guy met Ryan Reynolds. De film gaat over een computerspel karakter die erachter komt dat hij maar een bijrol speelt. Hij gaat er volgens toe over om het spel naar zijn hand te zetten en de Held te worden.

Nog meer trailers

En er waren nog veel meer trailers.