Nieuws en geruchten van de Week

Het grootste nieuws van de week was natuurlijk gelijk onverwacht als speciaal. Namelijk dat wij Disney+ gratis voor 2 maanden mogen uitproberen omdat ons internet zo snel is. Maar wat voor nieuws was er nog meer deze week.

Hawkeye

variety meld dat Hailee Steinfeld de hoofdrol aangeboden heeft gekregen voor Hawkeye. Ze is bekend met Marvel want ze heeft ook al een stem ingesproken voor de film “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Ze is echter ook bekend van bijvoorbeeld “Bumblebee” en “Pitch Perfect”

Lion King grootverdiener

De live action film van de Lion King is in Nederland een groot succes. De film heeft in Nederland al 28,2 Miljoen euro opgeleverd en dat is ruim meer dan het vorige record van Titanic op 25,8 miljoen. Daarmee is de Lion king de absolute koning qua opbrengst in de Nederlandse bioscopen. Wanner we de film op Disney+ kunnen bekijken is nog niet bekend.

Geannuleerd

We hoorden deze week ook het nieuws dat de serie “The Muppets Live Another Day” van de hand van Josh Gad is geannuleerd. Dit omdat er een verschil in inzicht is tussen de schrijvers en de Studio. De andere serie ‘Four Dads’ van de makers van Modern Family is ook geannuleerd.

Nieuwe Projecten

Disney heeft een overeenkomst gesloten met Adam Small en Trevor Moore voor het produceren en schrijven van verschillende projecten voor zowel Disney Channel als Disney+. Dit betekent dat er een tweede seizoen komt van “Just Roll With It”.

Variety meld dat er tevens een nieuwe docu serie in de maak is over Ballet. De serie zal de naam “On Pointe” krijgen en zal New York City studenten één jaar lang volgen als ze zich voorbereiden op een jaarlijkse voorstelling van “De Notenkraker”. De serie zal alleen te zien zijn op Disney+.

Als laatst is er een nieuwe Disney+ film in de maak met de naam “Safety”. Het is een verfilming van een waargebeurd verhaal over Ray McElrathbey. Ray is een jonge jongen die allerlei obstakels moet overwinnen terwijl hij American footbal speelt voor Clemson University en zijn 11 jarige broertje Fahmarr moet opvoeden. Productie zal half november beginnen en het is nog niet duidelijk wanneer deze film zal verschijnen op Disney+.