Mijn eerste avond Disney+

Nu heb je je aangemeld en kijk je door alles heen dan kan het aanbod nogal overweldigend overkomen. Hier enkele tips om je Disney+ avond heerlijk te beginnen.

Blockbuster

Ben je echt het type dat helemaal gek is van de blockbusters. Waarom begin je dan niet met de film Ironman. De film waar de hele Marvel MCU op is gebouwd.

Disney Classic

Ben je meer iemand van de echte Disney animatie klassiekers. Probeer dan eens Lady en de Vagebond een film die al weer lang in de kluis heeft gezeten. Tevens kan je je dan voorbereiden op de Live action versie die op 12 november verschijnt

Disney Classic om te ontdekken

Een vergeten animatie film uit 1985 is Taran en de Toverketel. De film is zeker wat anders dan al het kleurrijke geweld wat we normaal gewend zijn van Disney. Toch is het een film met een hele interessante geschiedenis die Disney bijna de kop heeft gekost.

Sport film / waar gebeurd verhaal:

Disney heeft heel wat sport films gemaakt die meestal op waar gebeurde verhalen zijn gebaseerd. Wat dacht je bijvoobeeld van Invincable een verhaal van een reguliere sport fan die zijn plaatselijke team steeds weer ziet verliezen. Als hij de kans krijgt om zelf een keer mee te spelen probeert hij dat te veranderen.

Wij wensen jullie allemaal een heerlijke avond toe!