Nieuw aanbod op Disney+

Er zijn afgelopen week heel wat nieuwe films en series toegevoegd die we mooi kunnen gaan kijken in deze donkere dagen. Hieronder al het nieuws.

Documentaires

Natuurlijk krijgen we elke week weer prachtige afleveringen van Disney’s imagineers. De serie die ons een kijkje geeft achter al die mooie attracties die we over heel de wereld kunnen bekijken. Hierbij hebben we nog de 1 uur durende documentaire Een dag bij Disney gekregen. Deze documentaire gaat in op hoe het is om een dag voor Disney te werken.

Als je meer van dieren houdt dan is het goed om te weten dat de National geographic documentaires Kingdom of the wild wolf en Kingdom of the apes weer terug is. Zijn auto’s meer je ding dan is de nieuwe serie Supercar Megabuild misschien wel iets voor jou. In die serie passen ze al bijzonder auto’s aan om echt unieke wagens over te houden.

20th Century Fox

Hoewel we voornamelijk films en series hebben ontvangen van Disney zijn er natuurlijk ook veel mooie schatten te vinden in de Fox bibliotheek. Langzaam verschijnen ook daarvan de eerste juweeltjes. Zo hebben we Anastasia erbij gekregen een animatie film uit de jaren 90 die door sommige bestempelt wordt als één van de mooiste ooit gemaakt door Fox.

Maar wat te denken van een de favoriete december film voor velen Home Alone. Het verhaal over het jongetje dat wordt vergeten en vervolgens moet vechten voor zijn huis. Ook deel 2 in New York en het mindere deel 3 is vanaf nu te zien. Als je gek bent op Garfield dan heeft Disney ook voor jou iets moois. We konden vanaf 12 november al het tweede deel bekijken, maar vanaf 1 Decmber heeft Disney ook het originele deel toegevoegd.

Disney animatie

Dankzij de aflopende contracten bij Netflix hebben we ook weer enkele Disney films erbij gekregen. Zo is vanaf nu De prinses en de kikker te bekijken het klassieke verhaal in een Disney jasje. Maar ook Knorretjes Grote film is vanaf nu te bekijken.

Niet een echte animatie film maar ABC heeft de kleine zeemeermin in een nieuwe jasje gestoken. Door de animatie film af te wisselen met op een podium opgenomen musical liedjes in de kleine zeemeermin live.

Miles van morgen

Disney Channel, Junior en XD

Ook aan de aller kleinste is gedacht. Zo is het aanbod vergroot met de series Kenny het knuffelmonster, Miles van morgen en Sheriff Callie’s wilde westen alle 3 de series zijn bedoeld voor de allerkleinste en zijn vrolijke kleurrijke verhalen zoals we die kunnen verwachten van Disney.

Voor de iets oudere kinderen heeft Disney de serie Star vs de kracht van het kwaad toegevoegd. De serie volgt een Meisje die vanuit een andere dimensie op aarde is belandt. Ze probeert zowel de aarde als haar toverstaf te begrijpen.

Als laatst is er de Nederlandse serie Just Like Me! toegevoegd. In de serie worden 5 jonge vloggers gevolgd die samen filmpjes opnemen en vertellen wat ze allemaal hebben meegemaakt. Dit is één van de eerste series die speciaal is gemaakt voor de Nederlands sprekende markt en alleen te zien was in België en Nederland.