Wat we te weten zijn gekomen uit het Walt Disney Studios Panel.

We zaten vol verwachting te wachten op het Walt Disney Studios panel. En wat we te weten zouden komen over de nieuwe aankomende films. Jammer genoeg was het nog te vroeg om iets van Fox te laten zien.

Star Wars

Natuurlijk zaten we allemaal te wachten op informatie over Star Wars Episode 9. Alle acteurs waren aanwezig en we kregen een nieuwe poster te zien. Jammer genoeg is de trailer die getoond is nog niet vrijgegeven maar we zien in ieder geval iemand met een dual lightsaber!

Marvel

De volgende op het podium was Marvel Studios. Ze kondigde de datum aan van Black Panther 2 maar verder is er nog niets van bekend.

De volgende film was de Eternals de film zal zich afspelen over een tijdspan van duizenden jaren. Tevens werdt de volledige cast bekendgemaakt Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Salma Hayak, Lia McHugh, Angelina Jolie, Barry Keoghan, Gemma Chan en Kit Harington.

Als laatst was er een actie scene getoond voor Black Widow. Het speelt zich af in Boedapest en er zullen veel stunts te zien zijn.

Disney live action studio

De eerste film die gepresenteerd werd is Jungle cruise met Dwayne Johnson en Emily Blunt. Per personage is er een trailer getoond en op het podium was er goede chemie tussen beide. De film zal een soort van romantische Indiana Jones gevoel meekrijgen.

De volgende film op het programma is Maleficent: Mistress of Evil. De film zal over een oudere Aurora gaan die onder druk wordt gezet om niet een familie te vormen met Maleficent vanwege hun verschillen. De acteurs Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor en Elle Fanning waren tevens ook aanwezig. Ook hier was weer een trailer te zien met interractie tussen Maleficent, Aurora en de Koningin.

Toen was het de tijd voor Mulan, en Cruella waarbij er een trailer is getoond voor Mulan en een clip van Emma Stone die een beetje achtergrondt verteld over Cruella.

Pixar

Pixar toonde ons twee films. De eerste was Souls een film dat gaat over zielen die worden getraind voordat ze in een menselijk lichaam worden geplaatst. We volgen Joe (Jamie Foxx) die een jazz muzikant wil worden maar de weg kwijt raakt. Met de hulp van 22 (Tina Fey) proberen ze terug te komen.

Toen was het tijd voor de film Onward met Tom Holland en Chris Pratt. Die natuurlijk een staande ovatie kregen. De twee elven broers gaan op een quest om hun vader voor een dag te kunnen spreken.

Disney Animation

Bij Disney animation kregen we de nieuwe film te zien Raya and the Last Dragon. De film is geïnspireerd door oost Azie. Het speelt zich af in het fictieve Kamudra dat bestaat uit 5 landen waar de draken vroeger woonde. We volgen de soldaat Raya die de laatste draak probeert te vinden om zo Kamudra te redden. De beelden die getoond zijn zijn bijna foto realistisch en extreem mooi. De Film is November 2020 in de biscoop en we kunnen deze dan begin 2021 verwachten op Disney plus.

En toen was de laatste film van de avond aan de beurt Frozen 2. In de film willen ze de vragen beantwoorden Waarom heeft Elsa krachten? Waar gingen hun ouders heen? en waarom is Anna zoals ze is? De film zal goed samenwerken met de originele Frozen. Er werd een clip getoond met Anna en Elsa en hun ouders tevens was er een nieuw lied van Idina Menzel. Kristen Bell en Josh Gad waren er ook om live mee te zingen.