Wat hebben we geleerd over Star Wars bij het Disney+ Panel

Disney had het mooist voor het laatst bewaard. Nadat we al zoveel nieuwe informatie tot ons hadden gekregen was daar dan nog even Star Wars. En al die info liet het publiek in een euforische stemming achter.

Kathleen Kennedy kwam op het podium en bevestigde dat alle films in het eerste jaar van Disney+ beschikbaar zullen zijn. Maar daar bleef het niet bij.

Na het aandringen van de fans is er een totaal nieuw seizoen geproduceerd voor de populaire animatie serie The Clone Wars. De serie zal vanaf februari te bekijken zijn op Disney+. De volgende scene werd vrijgegeven.

K2Fast K2Furious

Diego Luna en Alan Tudyk bekend van Roque One zullen in een nieuwe Cassian Andor serie spelen. Op dit moment is de titel nog onbekend. Maar het filmen zal volgend jaar beginnen.

The Mandalorian

Misschien wel de headliner van Disney+. Eerst werden Jon Favreau en Dave Filoni naar voren gehaald om even daarna de volledige cast bij te laten voegen.

Maar uiteindelijk was daar dan ook de trailer!

En toen dachten we dat we klaar waren maar Disney had nog één troef achter de handen. En daar stond dan ineens Ewan MacGregor op het podium! Er komt dus een nieuwe serie waarin Obi-Wan een rol in speelt de titel is echter nog niet bekend. Wat we wel weten is dat de scripts klaar zijn en dat volgend jaar de eerste opnames worden gehouden.