De eerste berichten van de beursvloer D23

Langzaam krijgen we kleine stukjes info binnen over Disney+. Voordat over enkele uren het Disney+ panel gaat beginnen hier enkele beelden en info die we jullie tot nu toe kunnen geven. Let op alle info is uit 3e hand dus kan fouten bevatten.

Profielen

Je kan in totaal 7 profielen aanmaken ieder met een eigen naam en Avatar. Het is mogelijk om in totaal met 4 device’s tegelijk te kijken. Perfect als je kinderen hebt die niet goed met elkaar kunnen delen.

Kids modus

En dat brengt ons gelijk bij de tweede feature. Disney+ zal de beschikking hebben over een “Kids Modus” die een unieke ervaring geeft voor kinderen. Het beschikt over kind vriendelijke content, maar zover we nu hebben meegekregen lijkt het erop dat deze verder instelbaar is door de ouders.

Offline

Het is mogelijk om een oneindig aantal films en series te downloaden op zoveel telefoons en tablet als je maar wilt. Dat maakt een filmpje of serie kijken in de trein een stuk gemakkelijker.

Interface

Op de home pagina van de Disney+ app is bovenaan een prominente carrousel met uitgelichte informatie. Daaronder vindt je de 5 hoofdpilaren binnen de app zoals Disney, Marvel en Pixar.

Iedere individuele sectie heeft vervolgens uitgelichte programma’s en films. Als ook gepersonaliseerde aangeraden programma’s of films op basis van eerder bekeken films en series.

Als je vervolgens voor een show of serie klikt krijg je uitgebreide informatie over de film. Tevens is het mogelijk om trailers en extra’s te bekijken die we nu alleen nog kunnen zien op de DVD of Blue-Ray.

HD en 4K

Alle content zal in HD worden getoond en als beschikbaar ook in 4K hieraan zijn geen extra kosten verbonden.