Nieuws samenvatting afgelopen maand

We hebben er weer een drukke maand achter de rug. Nu alles weer normaal is proberen we weer het laatste nieuws van de afgelopen week naar u toe te brengen. Afgelopen maand hebben we verschillende aankondigingsdatums ontvangen en zijn er titels verdwenen.

Aangekondigd

Nu bijna alle originele series tot hun eind komen wordt het tijd voor iets nieuws. Gelukkig laat Disney ons niet in de kou staan zo is aangekondigd dat we maar tot de herfst hoeven te wachten om seizoen 2 van the Mandalorian te kijken. Bluey is voor de VS aangekondigd voor 22 januari. Het is echter nog de vraag of we Bluey ook in Nederland kunnen bekijken omdat de show niet wordt gemaakt door Disney zelf.

Vanaf 17 januari kunnen we kijken naar de serie “Dagboek van een toekomstige president”. Hierin volgen we Elena en haar Amerikaanse familie en alle dagelijkse problemen die ze tegen komen.

Zet ook 24 januari in je agenda als je fan bent van korte Animatie films. Op die dag komen er namelijk 14 korte films uit onder de “Short Circuit” serie. Iedere film gaat buiten de begaande paden met verhaal vertelling of technische toepassing. Iedereen binnen de Walt Disney Studio heeft zijn idee mogen presenteren en een enkeling heeft zijn idee mogen omzetten in een werkelijke film.

Als je je ooit hebt afgevraagd wat er is gebeurd met “Bo peep” tussen Toy Story 2 en 4 dan krijgen we 31 januari het antwoord in de korte film “Pixar’s Lamp Life”.

De nieuwe originele Disney plus film Star Girl zal te zien zijn vanaf 13 maart. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek en volgt een jonge leerling die verliefd wordt op het nieuwe meisje. zij is echter niet zo standaard als de rest.

Tesla

In een tweet heeft Elon Musk aangekondigd dat Disney plus naar Tesla komt. Als je in het bezit bent van een Tesla dan zal deze update er uiteindelijk automatisch opkomen. Echter kan je Disney plus alleen bekijken als de auto is geparkeerd.

Verdwenen films

In de VS is er veel commotie geweest toen Home Alone 1 en 2 ineens waren verdwenen. Hier in Nederland leek er niks aan de hand te zijn echter zijn er bij ons ook een aantal films en documentaires verdwenen hieronder een overzicht.

  • True life adventures: White wilderness (1959)
  • The barefoot executive (1995)
  • Mickey, Donald, Goofy: De drie musketiers (2004)
  • The shaggy dog (2006)
  • Old dogs (2009)
  • Santa buddies (2009)
  • Skyrunners (2010)
  • Magical Holiday Celebration (2019)

New Mutants trailer