DisneyNature’s Dolphin Reef komt naar Disney+

Om Earth day te vieren heeft Dinsey+ vandaag aangekondigd dat Natalie Portman(Bekend van onder andere Star Wars en Thor) de nieuwe Disneynature film “Dolphin Reef” zal inspreken. De documentaire zal bij de lancering van Disney+ beschikbaar zijn.

“Dolphin Reef” duikt onder de zee om ons te verdiepen in één van de meest interactieve dieren namelijk dolfijnen. “Disneynature neemt kijkers naar spectaculaire en afgelegen plaatsen om opmerkelijke dieren verhalen te vertellen die zijn opgenomen door onze bekroonde filmmakers” zegt Paul Baribault(vice president van Disneynature).

Gecreëerd met Disneynature’s speciale manier van verhaal vertelling. De film introduceerd Echo een jonge tuimelaar die niet echt kan beslissen of het tijd is om op te groeien en belangrijke beslissingen te nemen. De dolfijnen samenleving is lastig en het koraalrif waar Echo en zijn familie leeft is afhankelijke van alle inwoners om gezond te blijven. Maar Echo heeft er moeite mee om de vele avonturen die te beleven zijn in de oceaan naast zich te schuiven.

Disneynature was eerst van plan om de film in 2018 te publiceren onder de naam “Dolphins”. Hoewel het wel uitgekomen is in Frankrijk onder de naam “Blue”. Bekijk hieronder de trailer.