Nieuws en geruchten van de Week

Deze week was het stof weer wat neergedaald na dat de proefperiode in Nederland is begonnen toch was er ook deze week weer heel wat nieuws.

Verenigde staten

In de verenigde staten is het nu ook mogelijk om je alvast in te schrijven voor Disney+. Dit kon eerder alleen op de D23 beurs of als je een actie had ontvangen. Tevens bleek deze week uit onderzoek dat 21% van de Amerikanen een abonnement wil nemen op Disney+. Dat is het meest van alle nieuwkomers maar niets in vergelijking met de 54% van de Nederlanders.

Solo: A Star Wars Story
Han Solo en Chewbacca

Star wars

In het begin van de week ging het gerucht dat er over wordt gedacht om een nieuwe Disney+ serie te ontwikkelen. De serie zal dan gebaseerd zijn op personages uit Solo: A Star Wars Story.

In een interview had Jon Favreau (Bedenker en schrijver van the Mandalorian) aangegeven dat hij best een Star Wars holiday special zou willen maken voor Disney+. Voor degene die niet bekend zijn met de geschiedenis van Star Wars de Star Wars holiday special uit 1978 wordt door veel gezien als één van de meest slechte tv programma’s ooit geproduceerd.

Nieuwe Projecten

Deze week werd ook duidelijk dat er nieuwe seizoenen zijn besteld van Fancy Nancy en Elena van Avalor. Waarbij er vooral veel aandacht uit ging naar Elena omdat naar horen zegge er de eerste joodse prinses in voor zal komen. Wanneer de afleveringen te zien zullen zijn op Disney+ is nog niet bekend.

Ook zou Disney bezig zijn met een nieuwe film die zou moeten gaan over ridders. De film zou zich in de middeleeuwen afspelen waar een jonge vrouw samen met een ridder een avontuur moeten aangaan om de wereld te redden. De film is echter in de begin fase dus wanneer en of we deze ooit op Disney+ zullen zien is nog maar de vraag.

Trailers

Tot slot hebben we nog twee trailers die deze week zijn vrijgekomen. De eerste is van National Geographic voor de documentaire “Lost and Found”

De tweede trailer is van de nieuwe Disney channel serie “Shook”.

https://www.youtube.com/watch?v=XG3uj4CBRdM