Nieuws en geruchten van de Week

De week begon nogal heftig. Verder kregen we wat nieuwe documentaires en trailers te zien.

Meer dan 3 uur clip

Disney begon de maandag gelijk met een lawine aan titels. De officiële Twitter pagina liet titel na titel zien de meeste kunnen wij nu al kijken in Nederland. Ook gaf Disney de volgende trailer vrij voor Disneyplus.

Aangekondigde Documentaires

De documentaire “Howard” komt volgend jaar naar Disneyplus. In deze documentaire wordt het leven gevolgd van Howard Ashman die liedjes heeft geschreven voor Belle en het Beest, Aladdin en de kleine zeemeermin. Ook is er een documentaire in de maak over Mickey Mouse en wat wereldwijd de invloed is geweest van dit Icoon.

Verder krijgen we de documentaire “Wolfgang” over het leven van de chef-kok Wolfgang Puck. De documentaire “Marvel’s 616.” gaat in op de rol van vrouwen in de Comic industrie.

Extra serie seizoenen

High school musical: The musical: The series is nog niet eens te zien. Toch heeft Disney het tweede seizoen al besteld. Ook is er voor de Disney-channel serie Raven’s Home die we ook kunnen kijken op Disneyplus een 4e seizoen.

The Mandalorian

Enkele journalisten mochten als een van de eerste op de wereld 30 minuten van de Mandalorian bekijken en ze waren allemaal lovend. Dat beloofd dus veel goeds voor 12 november.

Trailers

En dan nu de trailers die deze week zijn uitgekomen.