Star Wars Galaxy’s Edge specials

Het gaat niet zo als verwacht met de opening van Star Wars Galaxy’s Edge. Waar Disney had verwacht dat Disneyland en Walt Disney World overstroomt zouden worden met fans. Is het tegenovergestelde juist gebeurt en waren de parken sinds jaren niet zo rustig. Daarom zet Disney nu al zijn netwerken in om Batuu te promoten.

Zelfs in afleveringen van “black-ish”, “The Goldbergs”, “Modern Family” en andere programma’s zijn referentie’s, easter eggs en andere verrassingen gestopt. Of we één van die afleveringen of series op Disney+ zullen zien is nog niet bekend.

Freeform één van de televisie station’s zal een 2 uur durende special uitzenden over Star Wars Galaxy’s Edge te vergelijken met Decorating Disney holiday magic. De aflevering met de titel “Star Wars: Galaxy’s Edge – Adventure Awaits” zal worden gehost door Neil Patrick Harris. Hij zal een rondleiding geven over Batuu en bekende gasten ontvangen waaronder Kaley Cuoco, Keegan-Michael Key, Jay Leno, Sarah Hyland en Miles Brown.

Walt Disney Imagineers, Lucasfilm bestuursleden en Disney Cast Members zullen hun verhaal vertellen over hoe één van de grootste uitbreiding ooit voor Disney tot stand is gekomen. Hopelijk kunnen wij deze special snel zien op Disney+.