Wat hebben we geleerd over Marvel bij het Disney+ Panel

We zaten vol verwachting te wachten waarmee Marvel zou komen voor Disney+. Ze begonnen met de mededeling dat op 11 December Avengers: Infinity War te zien zal zijn op Disney+.

Maar de avond was nog jong en men ging verder naar de animatie series What If…? What if wordt een serie die per aflevering naar een film kijkt en dan een wat als scenario er op los laat. Zo zagen we ineens een andere captain america(of is het dan UK). Tevens zullen de meeste super helden door de juiste stemmen worden ingesproken.

Nieuwe acteurs

Voor The Falcon and the Winter Soldier zullen naast Anthony Mackie en Sebastian Stan ook Daniel Bruh als Baron Zemo, Emily Van Camp als Sharon Carte en Wyatt Russell als John Walker een rol spelen.

WandaVision wordt een kruising tot een klassieke sitcom en de MCU. Waarbij Teyonah Parris als Monica Rambeau, Kat Dennings als Darcy Lewis en Katherine Hahn tot de cast zijn toegevoegd.

Nieuwe series

Maar daar bleef het niet bij Marvel had maarliefst 3 nieuwe series achter de hand. Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk!!! Hoewel de geruchten al gingen over Ms. Marvel vlak voor de start van het panel hadden we nooit kunnen denken dat we 3 series zouden krijgen. De series tellen allemaal mee voor de Fase 4 van de MCU en Ms. Marvel zal ook de overstap maken op het witte doek.