Wat is er nieuw op Disney plus

Gisteren was de lancering van Disney plus en veel mensen hebben natuurlijk al één van de originals bekeken zoals the Mandalorian. Maar naast de originals waren er nog veel meer series en films die we kunnen bekijken zie ze hieronder.

Avatar

Avatar het prachtige kleurrijke sci-fi verhaal over het koloniseren van een planeet en hoe vervolgens die planeet gered kan worden.

Avenger’s Endgame

De Marvel film die het eindelijk voor elkaar heeft gekregen om Avatar van de troon te stoten is op dezelfde dag online gekomen.

Fox films

Er zijn vanaf gisteren ook heel veel mooie Fox films te zien zowel oude klassiekers als wat onbekende films.

Disney

Van Disney hebben we onder andere heel wat Winnie de Poeh films erbij gekregen maar zijn ook titels terug gekomen die tijdelijk op Disney plus in Nederland heeft gestaan zoals De reddertjes in Kangeroeland. De volgende films zijn nu ook te bekijken.

The simpsons movie

Series

We hebben ook wat mooie series erbij gekregen. Zowel uit de jaren 80 met de Gummi Beren en Quack Pack als nieuwe zoals De Legende van de Drie Caballeros. De grootste serie die we erbij hebben hebben gekregen en natuurlijk gelijk een echte hit zijn de Simpsons.