Nieuws en geruchten van de Week

Deze week kwamen we te weten dat we als eerste Captain Marvel kunnen streamen. Maar er was nog veel meer interessant nieuws zie de samenvatting hieronder.

Marvel

Van Marvel kregen we via de New York comic con meer details van verschillende series. Zo kregen we te horen dat er een derde seizoen van de serie Runaways komt. Op dit moment kunnen wij het eerste seizoen op Disney plus kijken.

Ook ontvingen we een trailer en een first look video van de Disney+ original series Marvel’s Hero Project. Bekijk ze hieronder.

Disney

Van Disney kregen we deze week te horen dat ze bezig zijn met een nieuwe Live Inspector Gadget Film. Mikey Day en Streeter Seidell bekend van SNL zullen het script schrijven naast het script voor de nieuwe Home Alone Disney+ original. De productie zal in handen zijn van Dan Lin en Jonathan Eirich die ook de live film Aladdin hebben geproduceerd.

Tevens kregen we een sneak preview van de nieuwe film Zombies 2. De originele film is te zien op disney plus.

Nieuwe Disney attractie documentaire

De serie die “Behind the Attraction” zal gaan heten bestaat uit 10 afleveringen van ongeveer 1 uur. De serie zal gemaakt worden door Dwayne Johnson en Dany Garcia’s. Er wordt ingegaan op de iconische attracties die we kunnen vinden in de Disney Thema Parken. Zo krijgen we een uniek beeld achter de schermen van de attractie en hoe deze tot stand zijn gekomen.