Nieuws en geruchten van de Week

Deze week kregen we nieuwe functies en ontvingen we meer details over Disney+ series. Uiteraard waren er ook weer heel wat geruchten. Hieronder geven we een samenvatting.

Nieuwe functies

Deze week kregen we de langgewenste functies bij de series. Zo is het nu mogelijk om aan het eind van een aflevering naar de volgende aflevering te gaan en de credits over te slaan. Ook is het bij sommige afleveringen mogelijk om de intro over te slaan.

Tevens werd er bekend dat wanneer we films of aflevering downloaden deze gewoon kunnen blijven bekijken ook al zou deze niet meer via disney+ zelf beschikbaar zijn.

Nieuwe afleveringen

We kijken natuurlijk allemaal uit naar de verschillende Disney+ original series. We wisten al dat de afleveringen niet in één keer maar wekelijk zouden verschijnen. Het is nu duidelijk geworden dat dit op vrijdag zal zijn. We weten echter nog niet op welk tijdstip dit voor Nederland geldt.

Nieuwe Disney+ series en films

Deze week kwamen er ook verschillende geruchten naar buiten over nieuwe films of series. De eerste was dat er een nieuwe Hocus Pocus film in de maak is voor Disney+. Het is echter nog niet duidelijk of het hier gaat om een remake of een sequel we horen waarschijnlijk snel meer.

De serie “Family sunday’s” die we vanaf 12 november kunnen bekijken is een handwerk show. Disney hoopt op deze manier er voor te zorgen dat families samen wat leuke kunstwerken en andere voorwerpen kunnen maken.

Muppet’s

Volgens de Hollywood reporter krijgen we ook een nieuwe Muppet’s show. Iedere week zullen verschillende bekende personen op de bank gaan zitten en hun verhaal vertellen aan Ned een blauwe Alien. De show zal worden gemaakt door de Jim Henson company.

Ice Age & Rio

We hebben nog niet veel gehoord van de Fox films en wanneer deze te zien zullen zijn op Disney+. Nu gaan de geruchten dat de Blue Skies Studios (De studio achter Ice Age en Rio) met nieuwe projecten bezig zijn op basis van Ice Age en Rio. Op dit moment is er echter nog niet bekend of dat nieuwe films of series zijn.

Trailer

Als laatst sluiten we af met de laatste Star Wars trailer.