Nieuws en geruchten van de Week

Het is al de maand november en Disney+ komt deze maand officieel uit. Dat betekent dat we veel laatste trailers kregen voor de Disney+ Originals.

Dumbo

We kregen er deze week een nieuwe film bij namelijk Dumbo. De live action versie van het liefe kleine olifantje dat blijkt te kunnen vliegen. Dat is echter niet het enige we krijgen 12 november namelijk ook als eerste op de wereld Avangers endgame erbij.

Nieuwe films

Ook kwamen er deze week de geruchten naar buiten dat er nieuwe films in productie zijn voor Disney+. De eerste film zal gaan over de Griekse basketballer Giannis Antetokounmpo die dit jaar is uitgeroepen tot MVP in de NBA. Zijn jongere leven was niet makkelijk als immigrant zonder paspoort.

Ook is de film “Marley” in ontwikkeling. De film zal een musical versie zijn van een nieuwe kijk op A Christmas Carol. De hoofdrolspeler is namelijk Jacob Marley de overleden zakenpartner van Scrooge. De liedjes zijn geschreven door Stephen Schwartz die ondere andere bekend is van Pocahantas, De klokkenluider van de Notre Dame en Wicked.

Nieuwe series

Er zijn echter niet alleen geruchten over films maar ook over series. Zo zal er een nieuwe serie worden gemaakt met de naam “Becoming”. In deze serie zal er iedere aflevering worden ingegaan op een bekend persoon uit de sport, muziek en entertainment. Er wordt afgereisd naar de geboorteplaats van de ster en er zullen speciale plekken worden bekeken die belangrijk waren en er voor hebben gezorgd dat de persoon beroemd is geworden.

Ook komt er een nieuwe komedie met de titel “Big Shot”. De hoofdrol zal zijn voor John Stamos (Fuller House) die een basketbal coach speelt in een all-girls prive high school. Natuurlijk zal dit zorgen veel hilariteit. Iedere aflevering zal ongeveer één uur duren.

Trailers